Over ons

Home Over ons

Spare Cargo B.V. is een AEO gecertificeerde IATA douane-expediteur, gespecialiseerd in luchtvracht. Vanaf Rotterdam Airport verzorgen wij al sinds de oprichting van het bedrijf in 1991 de import- en exportzendingen van en voor klanten over de hele wereld. Als erkend douane-expediteur, kunnen wij voor al uw zendingen een snelle en betrouwbare douaneafhandeling verzorgen. Onze medewerkers staan dan ook altijd voor u klaar om u van dienst te kunnen zijn.

Dankzij onze jarenlange ervaring, met name als het gaat over luchtvracht van spare parts voor de scheepsindustrie, offshore materiaal en goederen bestemd voor de oil and gas industrie, weten wij als geen ander dat een betrouwbare en snelle verzending vereisten zijn. Ons team van gedreven medewerkers doet er dan ook alles aan om een snelle afhandeling van al uw export- en importzendingen te kunnen bewerkstelligen. Ook als uw zendingen van exceptionele afmetingen en/of gewichten zijn staan wij altijd klaar om een passende oplossing voor u te vinden.

Spare Cargo b.v. Rotterdam Airport

 

Interview met Upgrade Magazine

Arthur Scholte, eigenaar van Spare Cargo, loopt al wat langer mee op de luchthaven. “Ruim dertig jaar in het vak, altijd op de luchthaven of er net naast. Dus ik heb hier al veel meegemaakt en meegedacht, zelf ook veel plannen gemaakt. Altijd op zoek naar een slimmere opzet van luchtvracht, voor mezelf en voor collega´s.”

Lees het volledige interview hier (Pag.54)
Bron: Rotterdam The Hague Airport Businesspark Upgrade Magazine