Services

Home Services
vliegtuigfiller
Spare Cargo B.V. is de douane-expediteur waar u terecht kunt als u op zoek bent naar een partner waar betrouwbaarheid en snelheid hoog in het vaandel staan. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van onder andere lucht- en zeevracht, kunnen wij u altijd een probleemloos transport van en naar de gewenste bestemming garanderen. Onze specialiteit is luchtvracht, maar ook voor zeevracht, proviandering, wegtransport, warehousing en verpakking van uw zendingen kunt u bij ons terecht.
vliegtuig

 

Luchtvracht

Het is te danken aan onze jarenlange ervaring in de luchtvracht sector, dat wij beschikken over de juiste kennis om een snelle en adequate afhandeling van uw zending te kunnen bewerkstelligen. Onze medewerkers bespreken graag uw wensen en de gewenste transittijd met u, waarna wij voor u op zoek gaan naar de beste opties voor verzending. Indien gewenst, kunnen wij tevens zorg dragen voor al uw douane documentatie.

Nagenoeg alle export- en importzendingen kunnen wij direct vanaf Rotterdam Airport voor u afhandelen. Dagelijks vertrekken er trucks vanaf Rotterdam Airport naar bestemmingen als Amsterdam, Frankfurt, Londen, Brussel, Zurich en vele andere Europese luchthavens, vanwaar uw vracht de volgende dag nog naar de eindbestemming wordt gevlogen. Arriveert uw zending op Schiphol en wenst u daar direct alle zaken af te handelen? Dan helpen wij u hier uiteraard graag bij.

Heeft u zogenaamde ‘dangerous goods’ die verzonden moeten worden? Dan kunnen wij u van dienst zijn bij het verpakken, etiketteren en documenteren van deze ‘dangerous goods’. Wij hebben de beschikking over meerdere IATA gecertificeerde personen die zorg kunnen dragen voor een correcte afhandeling.

zeevracht

 

Zeevracht

Wij beschikken over de juiste kennis en middelen om zowel FCL (Full Container Load) als LCL (Less Container Load) zendingen voor u te kunnen afhandelen waarbij wij tevens alle

douaneformaliteiten en transporten voor u kunnen verzorgen.

proviandering

Proviandering

Een groot deel van onze klanten bevindt zich in de scheepvaartsector. Wij leveren dan ook aan veel bedrijven spare parts voor de scheepsindustrie en ander offshore materiaal. Wanneer deze goederen aan boord geleverd moeten worden bij een bezoek aan een haven, kunnen wij naast het leveren van de douane goederen, ook zorg dragen voor de proviandering. Zo hoeft u dus slechts één partner in te schakelen voor de aflevering van uw douanegoederen en de proviand.

vracht

Wegtransport

Wij van Spare Cargo B.V. verzorgen het afhalen en bezorgen van uw export- en importzendingen dat houdt in dat wij uw zendingen ophalen op ieder gewenst adres en ook afleveren op ieder gewenst adres; zowel in Nederland als in de rest van Europa. Bovendien verzorgen wij naast de zendingen met reguliere afmetingen ook exceptioneel transport.

Naast onze eigen chauffeurs werken wij nauw samen met diverse gecertificeerde transportbedrijven om uw goederen altijd veilig en snel te kunnen vervoeren van en naar de gewenste locatie. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw goederen aan te leveren of af te halen bij onze loods op Rotterdam Airport.

Transportverzekeringen

Voor zowel lucht- en zeevracht als wegtransport, kunnen bijpassende transportverzekeringen afgesloten worden.

warehousing

Warehousing

Wanneer u op de binnenkomst van een schip wacht, of uw zending om wat voor reden dan ook opgeslagen dient te worden, kunt u ons inschakelen om uw goederen in onze loods op te slaan. Wij hebben de beschikking over een douane entrepot, wat inhoudt dat wij bevoegd zijn om douanegoederen op te slaan. Tevens verzorgen wij, indien gewenst, tijdelijke opslag van goederen (ook douane goederen) die op een later tijdstip verstuurd dienen te worden m.a.w. we verzamelen uw zendingen en versturen deze als 1 geheel op het door u gewenste tijdstip.

verpakken

Verpakken

Indien u niet beschikt over de juiste verpakkingsmaterialen, om uw zending luchtvrachtgereed te maken, kunnen wij u tevens van dienst zijn. Of het nu gaat om het verpakken en etiketteren van een klein doosje, of het vastzetten of bekisten van uw goederen: u kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Ook als het gaat om het verpakken, etiketteren en documenteren van uw dangerous goods zendingen, staan wij voor u klaar.